Elektrisch gereedschap

 

  BOORSCHROEVENDRAAIER BOSCH GSR 9.6 V

Standaard Duty accuboorschroevendraaier GSR 9.6 V Professional. Handig en krachtig voor kleine tot middelgrote diameters. Compact en handig voor het werken in enge ruimtes en boven het hoofd. Snelle eenhandige gereedschapwissel door eenhuizige snelspanboorhouder met auto-lock. Uitstekende bediening door softgrip aan smalle T-handgreep en gevoelige elektronische schakelaar.

 

  BOSCH SDS BOORHAMER GBH 2-22 RE

Het lichte toestel voor comfortabel werken. 2 kilo boorhamer met SDS-plus, draaibare borstelplaat voor gelijke kracht bij links en rechtsdraaien. Slagstop bij het boren in staal en hout. Softgrip voor vlotte bediening.


DURASPIN DS205-14V

Door het ontbreken van snoeren en het niet meer hoeven werken met losse schroeven, wordt de algemene productiviteit van snoerloze bandschroefmachines gebruikers op de werkplek met 31% verhoogd ten opzichte van diegenen die werken met schroefmachines op 230 V

DURASPIN DS200-AC

Senco introduceert de Duraspin DS200-AC. Deze machine werkt op 230 volt en is uitermate geschikt voor die toepassingen waar voor langere perioden veel kracht nodig is. Deze sterke en veelzijdige bandschroefmachine maakt korte metten met lastige schroefklussen.

SPIT 327 - ACCU 24 V

Klopboormachine (SDS+) met snelle laadtijd, elektronisch regelbaar toerental, Veilig door lage spanning en koppelbegrenzer. Boren in beton tot min 20 mm, in staal tot 10 mm en in hout tot 30 mm.

MAKITA GIPSFREES 3706

De gipsfrees 3706 van Makita is door zijn   ergonomische vorm en superieure grip en zijn vermogen van 550 watt een ongekende snelle machine voor het frezen van gipsplaten. En door de snelle vervanging van de frezen gemakelijk in het gebruik. De gipsfrees 3706 is tevens snel uitschakelbaar door de dubbele schakelaar.