Gasgereedschap

 

PASLODE IM350 CT

Snel en veilig stripspijkers verwerken met deze autonome en snoerloze tacker op drijfstof. De impulse maakt het gebruik van snoeren, compressor, luchtslangen overbodig. Ideaal voor het bevestigen van o.a. panlatten, beplating,  regelwerk, en gevelbekleding. Schuin geplaatst magazijn dus iedere plek is  bereikbaar.

 


 

PASLODE IM250 F16 TYPE II

Snel en veilig afwerknagels (brads) verwerken met deze snoerloze tacker op drijfstof. De impulse maakt het gebruik van snoeren,compressor, en luchtslang overbodig.Voor al uw aftimmerwerkzaamheden (o.a. plinten, glaslatten, koplatten, stand-interieurbouw). Regelbare inslagdiepte voor een perfecte afwerking.

 


 

PASLODE IM200 F18

Het enige snoerloze 18 Gauge afwerknagelsysteem voor professionals. Werkt op drijfstof. De impulse maakt het gebruik van snoeren, compressor, luchtslang overbodig. Uiterst geschikt voor het lichtere aftimmerwerk op locatie (o.a. lijstwerk, lambrisering, paneelwerk, dag en dekstukken). Nette afwerking.

 


 

PULSA 700P

Autonoom nagelapparaat om razendsnel te bevestigen op staal, beton, hout, bak-en kalkzandsteen. Bespaar tijd en geld: schiet 2 nagels per seconden en is standaard voorzien van een 20 nagel magazijn. Door de lichte aandrukkracht (slechts 5 kg) in alle posities een optimaal resultaat. Automatische krachtregeling. Onderhoudsvriendelijk. Compact. Geen terugslag.

 

 


SPIT ADAPTOR + LADER