Welkom op de website van BNT Bouwservice

BNT Bouwservice is gespecialiseerd in het keuren van machines, steigers en klimmateriaal. Volgens de richtlijnen van de NEN 3140, NEN 2484 en de NEN 2718 en de VCA, dienen machines, steiger en klimmateriaal periodiek ieder jaar gekeurd te worden.
BNT Bouwservice biedt u de mogelijkheid om alle machines, steiger en klimmateriaal te laten keuren. bij u aan het bedrijf, op de werkvloer of de werkplaats van BNT

Een overzicht van onze werkzaamheden:
 

De keuring van elektrisch gereedschap

De keuring houdt in dat elektrisch gereedschap zowel visueel als elektrisch worden gecontroleerd. Tevens worden de machines gegraveerd en voorzien van een uniek nummer en krijgen een eigen keuringscertificaat. Jaarlijkse berichtgeving voor vervolgkeuring.

De keuring van klimmateriaal

De keuring van steiger, trappen en ladders wordt volgens een checklist afgewerkt. Tevens wordt het klimmateriaal eventueel gegraveerd en voorzien van een uniek nummer en een periodiek keuringsrapport.

Reparaties van alle machines

Eventuele kleine reparaties worden direct op de werkplek gerepareerd. Grote reparaties worden door ons meegenomen en op korte termijn gerepareerd weer bij u afgeleverd.

Verkoop van gereedschap

Levering van alle elektrische machines, klimmaterialen en handgereedschap ook leverd BNT luchtgereedschap en diverse plunjehamers.

Kalibreren en justeren

Kalibreren en justeren van alle merken laser apparatuur, inclusief certificaat, tevens leverd BNT laserapparatuur en statieven van diverse merken