Luchtgereedschap

 

FINNI SHUTLLE 212

Compacte, handige compressor voor de specialist, onderhoudsvakman en glaszetter 

 

 

 

 


 BIG PIONEER

 

 

Gebruiksvriendelijke machine. Door compacte bouw passen deze machines gemakkelijk in de kofferbak van een auto

 

 

 

 

 


 

POPPERS SM 20/285

De allrounder voor in de bus en op de bouw. Sterk, licht en hoge lucht opbrengst. Dit steekwagen model kan eenvoudig verplaatst worden.


POPPERS PC 03/240

Dit model is voorzien van een uiterst robuuste beschemingsmantel die niet alleen de compressor en de slangkoppelingen beschermt, maar ook het geluid reduceert door zijn geluidsisolatie aan de binnenzijde. De PC 03/240 is oliegesmeerd voor extra duurzaamheid.


POPPERS CB 03/190

Deze compacte en kleine compressor is goed inzetbaar voor de doe het zelver, maar ook zeer geschikt voor de professional. Door zijn compactheid en gewicht makelijk mee te nemen en overal inzetbaar.


POPPERS PE 06/205

Dit model is compact, licht en gewicht en robuust. Ze zijn ideaal voor zowel de serieuze doe het zelver als voor de professional. Met de maximale druk van 8 bar zijn ze geschikt voor de meeste spijker- en nietmachines op perslucht en overige pneumatische gereedschappen.


LUXE SLANGHASPEL

Luxe slanghaspel met 30 meter slang


LUCHTSLANG

Kwaliteitsslang met een dusdanige flexibiliteit dat de luchtdoorstroom altijd maximaal is, hoe klein de bocht in de slang ook is. De luchtslang is versterkt met een nylon voering en is in staat grote krachten van buitenaf te weerstaan zonder de luchtstroom te belemmeren.


METALEN DOSEERPISTOOL

Het industriele doseerpistool heeft een hoogwaardig metalen huis en binnenwerk. Het doseerpistool is ideaal voor die situaties waarbij u precies moet werken. Met de stelschroef kan de dosering van het schuim geregeld worden.

 


DIVERSE SOORTEN MANOMETERS

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DIVERSE SOORTEN KOPPELINGEN